18 Şubat 2017 Cumartesi

HARRY POTTER AZKABAN TUTSAĞI PDF EPUB




Harry Potter ve Azkaban Tutsağı, J. K. Rowling tarafından yazılan Harry Potter serisinin üçüncü kitabıdır. İngiltere'deki ilk basımı 8 Temmuz 1999'da yapılmıştır. Kitabın filmi 31 Mayıs 2004'te vizyona girmiştir.

"Mahsur kalmış cadıların ve büyücülerin acil durum taşıtı Hızır Otobüs'e hoşgeldiniz. Asanızı tuttuğunuz elinizi uzatın, otobüse atlayın, sizi istediğiniz yere götürelim."

Sirius Black adında azılı bir katil, tüyler ürpertici Azkaban kalesinde tam on iki yıl boyunca tutsak kalmıştır. Tek lanetle on üç kişiyi birden öldüren Black'in, Karanlık Lord Voldemort'un hizmetkarı olduğuna kesin gözle bakılmaktadır. Bir yolunu bulup Azkaban'dan kaçan Black'in peşinde olduğu bir tek kişi vardır: Harry Potter, Harry, büyücülük okulunun sihirli duvarlarının arasındayken, arkadaşları ve öğretmenleriyle birlikteyken bile güvende değildir. Çünkü aralarında bir hain olabilir.
(Tanıtım Bülteninden)


PDF LİNKİ:

İNDİR


EPUB LİNKİ:

İNDİR

1 yorum:

  1. Binlerce kitaba tek bir adresten ulaşmak ister misiniz? Pdf kitap indirme ve epub kitap okuma servisine hemen katılın. epub kitap indir sitesi üzerinden arama yaparak tüm eserlere ulaşın.

    YanıtlaSil